مواد لازم برای تهیه مایه جوجه کباب مخصوص ایرانی
پیاز خرد شده : سه عدد بزرگ
مرغ تکه شده : دو کیلو
ماست : یک لیوان
زعفران دم کرده : نصف لیوان
( برای تهیه نصف لیوان زعفران دم کرده ،مقدار نیم گرم
زعفران کافی است )
نمک : به مقدار لازم
هل و زنجبیل : کمی ( برای طعم و عطر دار کردن مایه)
آبلیمو : نصف لیوان
فلفل : به مقدار دلخواه
طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی:
ابتدا پیاز خرد شده (به صورت نگینی یا خلالی) را درون ظرف
ریخته و نمک و فلفل و هل و زنجبیل را به آن بیافزایید (اضافه نمودن
زنجبیل باعث تند و تیز شدنه مرغ میشود پس به مقدار آن دقت نمایید و در صورت تمایل
نداشتن به تند شدنه آن،آنرا میتوانید حذف کنید )،مواد
را خوب مخلوط کنید و سپس ماست و آب لیمو و زعفران دم کرده را به آن بیافزایید و
مخلوط کنید.
مخلوط کردنه مواد با دست بیشتر توصیه میشود
تکه های مرغ را به ماه جوجه کباب بیافزایید و خوب مخلوط کنید و در ظرف را بسته و درون یخچال بگذارید و بمدت حدقل ۱۲ ساعت به آن استراحت بدهید (هرچه بیشتر به مواد جوجه کباب استراحت بدهید باعث لذیذتر شدن و نرم تر شدنه آن میشود).
در زمان پخت تکه های مرغ را ازهم تفکیک کنید و جداگانه به سیخ بکشید و کباب کنید،زیرا زمان پخت هر تکه باهم فرق میکند و سینه و فیله مرغ زودتر از ران و بال مرغ کباب میشود.
کباب کردن جوجه کباب زعفرانی برروی زغال بیشتر توصیه میشود
اگر جوجه کباب را روی آتش زغال کباب میکنید ،اواسط کباب کردن،مخلوط کره آب شده و محلول زعفران را به وسیله برس و قلم مو روی جوجه کباب ها بکشید.
آرزو ما اینست که درهرمکان و هر زمان که در حال میل کردنه جوجه کباب زعفرانی هستید ،ساعات و لحظات خوش و خاطره انگیزی را در کنار دوستان و خانواده خود سپری کنید
نکاتی در مورد جوجه کباب زعفرانی ایرانی که نباید فراموش کنید:
۱.هرگز ادویه هایی مانند دارچین ،کاری ، سماق ،پودر لیمو به مایه جوجه کباب اضافه نکنید زیرا باعث تلخی و طعم ناخوشایند در جوجه کباب خواهد شدپیاز خرد شده : سه عدد بزرگ
مرغ تکه شده : دو کیلو
ماست : یک لیوان
زعفران دم کرده : نصف لیوان
( برای تهیه نصف لیوان زعفران دم کرده ،مقدار نیم گرم زعفران کافی است )
نمک : به مقدار لازم
هل و زنجبیل : کمی ( برای طعم و عطر دار کردن مایه)
آبلیمو : نصف لیوان
فلفل : به مقدار دلخواه
ابتدا پیاز خرد شده (به صورت نگینی یا
خلالی) را درون ظرف ریخته و نمک و فلفل و هل و زنجبیل را به آن بیافزایید
(اضافه نمودن زنجبیل باعث تند و تیز شدنه مرغ میشود پس به مقدار آن دقت
نمایید و در صورت تمایل نداشتن به تند شدنه آن،آنرا میتوانید حذف کنید
)،مواد را خوب مخلوط کنید و سپس ماست و آب لیمو و زعفران دم کرده را به آن
بیافزایید و مخلوط کنید.
مخلوط کردنه مواد با دست بیشتر توصیه میشود
تکه های مرغ را به ماه جوجه کباب بیافزایید و خوب مخلوط کنید و در ظرف را بسته و درون یخچال بگذارید و بمدت حدقل ۱۲ ساعت به آن استراحت بدهید (هرچه بیشتر به مواد جوجه کباب استراحت بدهید باعث لذیذتر شدن و نرم تر شدنه آن میشود).
در زمان پخت تکه های مرغ را ازهم تفکیک کنید و جداگانه به سیخ بکشید و کباب کنید،زیرا زمان پخت هر تکه باهم فرق میکند و سینه و فیله مرغ زودتر از ران و بال مرغ کباب میشود.
کباب کردن جوجه کباب زعفرانی برروی زغال بیشتر توصیه میشود
اگر جوجه کباب را روی آتش زغال کباب میکنید ،اواسط کباب کردن،مخلوط کره آب شده و محلول زعفران را به وسیله برس و قلم مو روی جوجه کباب ها بکشید.
آرزو ما اینست که درهرمکان و هر زمان که در حال میل کردنه جوجه کباب زعفرانی هستید ،ساعات و لحظات خوش و خاطره انگیزی را در کنار دوستان و خانواده خود سپری کنید
۱.هرگز ادویه هایی مانند دارچین ،کاری ،
سماق ،پودر لیمو به مایه جوجه کباب اضافه نکنید زیرا باعث تلخی و طعم
ناخوشایند در جوجه کباب خواهد شد
۲.بهترین همراهان جوجه کباب،گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل سبز کباب شده و همینطور کره است
۳.فراموش نکنید که جوجه کبابی خوشمزه و لذیذ خواهد بود که آبدار باشد،برای
اینکه جوجه کباب آبداری داشته باشید بهترین کار آنست که پوست مرغ را جدا
نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر پوست بپزد و اگر سوخت،پوست مرغ را که چندان
خوردنش توصیه نمیشود،بسوزد.
۴.برای تهیه جوجه کباب فقط از سینه مرغ استفاده نکنید،مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد بود.
۵.هیچگاه از رنگدانه های خوراکی مجاز و غیر مجاز استفاده ننمایید و همینطور از اضافه کردنه زردچوبه زیاد پرهیز کنید
پیاز خرد شده : سه عدد بزرگ
مرغ تکه شده : دو کیلو
ماست : یک لیوان
زعفران دم کرده : نصف لیوان
( برای تهیه نصف لیوان زعفران دم کرده ،مقدار نیم گرم زعفران کافی است )
نمک : به مقدار لازم
هل و زنجبیل : کمی ( برای طعم و عطر دار کردن مایه)
آبلیمو : نصف لیوان
فلفل : به مقدار دلخواه
ابتدا پیاز خرد شده (به صورت نگینی یا
خلالی) را درون ظرف ریخته و نمک و فلفل و هل و زنجبیل را به آن بیافزایید
(اضافه نمودن زنجبیل باعث تند و تیز شدنه مرغ میشود پس به مقدار آن دقت
نمایید و در صورت تمایل نداشتن به تند شدنه آن،آنرا میتوانید حذف کنید
)،مواد را خوب مخلوط کنید و سپس ماست و آب لیمو و زعفران دم کرده را به آن
بیافزایید و مخلوط کنید.
مخلوط کردنه مواد با دست بیشتر توصیه میشود
تکه های مرغ را به ماه جوجه کباب بیافزایید و خوب مخلوط کنید و در ظرف را بسته و درون یخچال بگذارید و بمدت حدقل ۱۲ ساعت به آن استراحت بدهید (هرچه بیشتر به مواد جوجه کباب استراحت بدهید باعث لذیذتر شدن و نرم تر شدنه آن میشود).
در زمان پخت تکه های مرغ را ازهم تفکیک کنید و جداگانه به سیخ بکشید و کباب کنید،زیرا زمان پخت هر تکه باهم فرق میکند و سینه و فیله مرغ زودتر از ران و بال مرغ کباب میشود.
کباب کردن جوجه کباب زعفرانی برروی زغال بیشتر توصیه میشود
اگر جوجه کباب را روی آتش زغال کباب میکنید ،اواسط کباب کردن،مخلوط کره آب شده و محلول زعفران را به وسیله برس و قلم مو روی جوجه کباب ها بکشید.
آرزو ما اینست که درهرمکان و هر زمان که در حال میل کردنه جوجه کباب زعفرانی هستید ،ساعات و لحظات خوش و خاطره انگیزی را در کنار دوستان و خانواده خود سپری کنید
۱.هرگز ادویه هایی مانند دارچین ،کاری ،
سماق ،پودر لیمو به مایه جوجه کباب اضافه نکنید زیرا باعث تلخی و طعم
ناخوشایند در جوجه کباب خواهد شد
۲.بهترین همراهان جوجه کباب،گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل سبز کباب شده و همینطور کره است
۳.فراموش نکنید که جوجه کبابی خوشمزه و لذیذ خواهد بود که آبدار باشد،برای
اینکه جوجه کباب آبداری داشته باشید بهترین کار آنست که پوست مرغ را جدا
نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر پوست بپزد و اگر سوخت،پوست مرغ را که چندان
خوردنش توصیه نمیشود،بسوزد.
۴.برای تهیه جوجه کباب فقط از سینه مرغ استفاده نکنید،مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد بود.
۵.هیچگاه از رنگدانه های خوراکی مجاز و غیر مجاز استفاده ننمایید و همینطور از اضافه کردنه زردچوبه زیاد پرهیز کنید
پیاز خرد شده : سه عدد بزرگ
مرغ تکه شده : دو کیلو
ماست : یک لیوان
زعفران دم کرده : نصف لیوان
( برای تهیه نصف لیوان زعفران دم کرده ،مقدار نیم گرم زعفران کافی است )
نمک : به مقدار لازم
هل و زنجبیل : کمی ( برای طعم و عطر دار کردن مایه)
آبلیمو : نصف لیوان
فلفل : به مقدار دلخواه
ابتدا پیاز خرد شده (به صورت نگینی یا
خلالی) را درون ظرف ریخته و نمک و فلفل و هل و زنجبیل را به آن بیافزایید
(اضافه نمودن زنجبیل باعث تند و تیز شدنه مرغ میشود پس به مقدار آن دقت
نمایید و در صورت تمایل نداشتن به تند شدنه آن،آنرا میتوانید حذف کنید
)،مواد را خوب مخلوط کنید و سپس ماست و آب لیمو و زعفران دم کرده را به آن
بیافزایید و مخلوط کنید.
مخلوط کردنه مواد با دست بیشتر توصیه میشود
تکه های مرغ را به ماه جوجه کباب بیافزایید و خوب مخلوط کنید و در ظرف را بسته و درون یخچال بگذارید و بمدت حدقل ۱۲ ساعت به آن استراحت بدهید (هرچه بیشتر به مواد جوجه کباب استراحت بدهید باعث لذیذتر شدن و نرم تر شدنه آن میشود).
در زمان پخت تکه های مرغ را ازهم تفکیک کنید و جداگانه به سیخ بکشید و کباب کنید،زیرا زمان پخت هر تکه باهم فرق میکند و سینه و فیله مرغ زودتر از ران و بال مرغ کباب میشود.
کباب کردن جوجه کباب زعفرانی برروی زغال بیشتر توصیه میشود
اگر جوجه کباب را روی آتش زغال کباب میکنید ،اواسط کباب کردن،مخلوط کره آب شده و محلول زعفران را به وسیله برس و قلم مو روی جوجه کباب ها بکشید.
آرزو ما اینست که درهرمکان و هر زمان که در حال میل کردنه جوجه کباب زعفرانی هستید ،ساعات و لحظات خوش و خاطره انگیزی را در کنار دوستان و خانواده خود سپری کنید
۱.هرگز ادویه هایی مانند دارچین ،کاری ،
سماق ،پودر لیمو به مایه جوجه کباب اضافه نکنید زیرا باعث تلخی و طعم
ناخوشایند در جوجه کباب خواهد شد
۲.بهترین همراهان جوجه کباب،گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل سبز کباب شده و همینطور کره است
۳.فراموش نکنید که جوجه کبابی خوشمزه و لذیذ خواهد بود که آبدار باشد،برای
اینکه جوجه کباب آبداری داشته باشید بهترین کار آنست که پوست مرغ را جدا
نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر پوست بپزد و اگر سوخت،پوست مرغ را که چندان
خوردنش توصیه نمیشود،بسوزد.
۴.برای تهیه جوجه کباب فقط از سینه مرغ استفاده نکنید،مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد بود.
۵.هیچگاه از رنگدانه های خوراکی مجاز و غیر مجاز استفاده ننمایید و همینطور از اضافه کردنه زردچوبه زیاد پرهیز کنید
پیاز خرد شده : سه عدد بزرگ
مرغ تکه شده : دو کیلو
ماست : یک لیوان
زعفران دم کرده : نصف لیوان
( برای تهیه نصف لیوان زعفران دم کرده ،مقدار نیم گرم زعفران کافی است )
نمک : به مقدار لازم
هل و زنجبیل : کمی ( برای طعم و عطر دار کردن مایه)
آبلیمو : نصف لیوان
فلفل : به مقدار دلخواه
ابتدا پیاز خرد شده (به صورت نگینی یا
خلالی) را درون ظرف ریخته و نمک و فلفل و هل و زنجبیل را به آن بیافزایید
(اضافه نمودن زنجبیل باعث تند و تیز شدنه مرغ میشود پس به مقدار آن دقت
نمایید و در صورت تمایل نداشتن به تند شدنه آن،آنرا میتوانید حذف کنید
)،مواد را خوب مخلوط کنید و سپس ماست و آب لیمو و زعفران دم کرده را به آن
بیافزایید و مخلوط کنید.
مخلوط کردنه مواد با دست بیشتر توصیه میشود
تکه های مرغ را به ماه جوجه کباب بیافزایید و خوب مخلوط کنید و در ظرف را بسته و درون یخچال بگذارید و بمدت حدقل ۱۲ ساعت به آن استراحت بدهید (هرچه بیشتر به مواد جوجه کباب استراحت بدهید باعث لذیذتر شدن و نرم تر شدنه آن میشود).
در زمان پخت تکه های مرغ را ازهم تفکیک کنید و جداگانه به سیخ بکشید و کباب کنید،زیرا زمان پخت هر تکه باهم فرق میکند و سینه و فیله مرغ زودتر از ران و بال مرغ کباب میشود.
کباب کردن جوجه کباب زعفرانی برروی زغال بیشتر توصیه میشود
اگر جوجه کباب را روی آتش زغال کباب میکنید ،اواسط کباب کردن،مخلوط کره آب شده و محلول زعفران را به وسیله برس و قلم مو روی جوجه کباب ها بکشید.
آرزو ما اینست که درهرمکان و هر زمان که در حال میل کردنه جوجه کباب زعفرانی هستید ،ساعات و لحظات خوش و خاطره انگیزی را در کنار دوستان و خانواده خود سپری کنید
۱.هرگز ادویه هایی مانند دارچین ،کاری ،
سماق ،پودر لیمو به مایه جوجه کباب اضافه نکنید زیرا باعث تلخی و طعم
ناخوشایند در جوجه کباب خواهد شد
۲.بهترین همراهان جوجه کباب،گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل سبز کباب شده و همینطور کره است
۳.فراموش نکنید که جوجه کبابی خوشمزه و لذیذ خواهد بود که آبدار باشد،برای
اینکه جوجه کباب آبداری داشته باشید بهترین کار آنست که پوست مرغ را جدا
نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر پوست بپزد و اگر سوخت،پوست مرغ را که چندان
خوردنش توصیه نمیشود،بسوزد.
۴.برای تهیه جوجه کباب فقط از سینه مرغ استفاده نکنید،مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد بود.
۵.هیچگاه از رنگدانه های خوراکی مجاز و غیر مجاز استفاده ننمایید و همینطور از اضافه کردنه زردچوبه زیاد پرهیز کنید