X
تبلیغات
رایتل

نحوه تهیه مواد اولیه کباب کوبیده (براساس یک کیلو گرم گوشت)١٠الی ١٢سیخ
١)٦٠٠گرم گوشت گوساله قسمت سر دست گوساله
٢)٤٠٠گرم گوشت گوسفندی قسمت قلوه گاه گوسفند
٣)پیاز ٤٠٠ گرم
٤)نمک ٢قاشق چایخوری
٥) زعفران دم کشیده ١قاشق غذا خوری
٦)فلفل سیاه و ادویه
گوشت گوساله و گوسفند باهم چرخ شوندبا دنده ٣/٥چرخ گوشت که به اصطلاح چرخ نخودی گفته میشود
اگر گوشت را به صورت چرخ شده تهیه کردید اکثر قصابی ها به صورت نخودی گوشت را چرخ میکنند
گوشت چرخ شده را به مدت ٢الی ٤ساعت درون یخچال میگذاریم .
٤٠٠ گرم پیاز را چرخ یا رنده ریز میکنیم و درون یک کاسه میریزیم و ٢الی ٤ساعت داخل یخچال می گذاریم تا کامل آب خود را پس دهد
برای هر کیلو گوشت ٢٥٠ گرم پوره یا تفاله پیاز نیاز است که بعد از آبگیری ٤٠٠گرم پیاز چرخ یا رنده شده بدست می آید
بعد از ٤ساعت که پیاز درون یخچال ماند آب پس داده شده را، از آن میگیریم به این صورت که پیاز را درون پارچه یا دست آب گیری میکنم
بعد از اینکه پیاز آبگیری شد ٢قاشق چایخوری نمک و یک قاشق غذا خوری زعفران دم کشیده به آن اضافه میکنیم.
بعد از اینکه نمک و زعفران را به پیاز اضافه کردیم ،گوشتی که چرخ کردیم یا چرخ شده از قصابی گرفتیم از یخچال بیرون می آوریم و با پیاز به صورت ترکیبی چرخ میکنیم
بعد از اینکه پیاز و گوشت چرخ کردید مقداری ادویه مث فلفل سیاه به اندازه ١قاشق چایخوری اضافه کنید و به مدت ١٠الی ١٥ دقیقه آن را ورز دهید
بعد از ورز ،مواد تهیه شده آماده کباب زدن به سیخ میباشد

نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد



در این وبلاگ
در کل اینترنت