حساب حسابه

موضوعات حسابداری اقتصاد بورس اکسل مالیاتی علمی بهداشتی دین و زندگی و اطلاعات عمومی

حساب حسابه

موضوعات حسابداری اقتصاد بورس اکسل مالیاتی علمی بهداشتی دین و زندگی و اطلاعات عمومی

بهترین ادویه‌ها برای رایج‌ترین غذا‌ها

بهترین روش برای طعم دادن به غذا این است که از هیچ ادویه‌ای به‌طور افراطی استفاده نکنید و ادویه مخصوص هر غذا را بشناسید.

پلو‌های مخلوط قرمز (مانند لوبیاپلو، استامبولی و...): زعفران، پودر دارچین، گل محمدی، پودر هل، پودر کاری

پلو‌های مخلوط حبوباتی (مانند عدس‌پلو، ماش‌پلو و ...): دارچین، تخم گشنیز، زیره، زردچوبه

گوشت مرغ و ماکیان: زعفران، پودر فلفل سیاه، پاپریکا، گرام‌ماسالا، پودر کاری، پودر سیر

گوشت‌های قرمز: فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر، فلفل قرمز

ماهی و میگو: زردچوبه، پودر سیر

البته ناگفته نماند که شما می‌توانید براساس ذائقه خانواده خود، کمی تغییرات در این ادویه‌ها بدهید، اما به‌طور کلی توصیه می‌شود که تنوع ادویه‌ها در غذا‌های مختلف را رعایت کنید تا همه غذا‌های شما، طعم یکنواختی نداشته باشند. ضمن اینکه هرگز نباید اجازه بدهید که طعم ادویه بر طعم سبزیجات یا گوشت‌ها غلبه کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد