حساب حسابه

موضوعات حسابداری اقتصاد بورس اکسل مالیاتی علمی بهداشتی دین و زندگی و اطلاعات عمومی

حساب حسابه

موضوعات حسابداری اقتصاد بورس اکسل مالیاتی علمی بهداشتی دین و زندگی و اطلاعات عمومی

مدیران مسئول اینگونه عمل میکنند

سال 1973 من مدیر پروژه برنامه ساخت و پرتاب ماهواره هند شدم. هدف ما قرار دادن ماهواره هند در مدار تا سال 1980 بود. به من بودجه و نیروی انسانی لازم داده شد و صراحتاً به من گفته شد که تا سال 1980 باید ماهواره را به فضا پرتاب کنیم. هزاران نفر با هم در تیم های علمی و فنی برای دستیابی به هدف کار می کردند.

ماه آگوست سال 1979، ما اطمینان داشتیم که برای پرتاب آماده هستیم. به عنوان مدیر پروژه، من به مرکز کنترل پرتاب رفتم. چهار دقیقه قبل از پرتاب، کامپیوتر شروع به تست موارد تنظیم شده در چک لیست کرد. یک دقیقه بعد، برنامه کامپیوتری تست را متوقف کرد؛ نمایشگر خبر از اشکال در برخی از مولفه های برنامه می داد. متخصصان همراه من گفتند که جای نگرانی نیست؛ آنان محاسباتی انجام دادند و گفتند که می توانیم ادامه دهیم. بنابراین برنامه کامپیوتری را متوقف کردم و وضعیت را به حالت دستی تغییر دادم و دکمه پرتاب راکت را زدم. در مرحله اول همه چیز خوب کار کرد. در مرحله دوم اشکالی پیش آمد و راکت به جای اینکه به سمت فضا حرکت کند در خلیج بنگال سقوط کرد. این یک شکست بزرگ بود!!

پرتاب ساعت 7 صبح انجام شده بود و رئیس سازمان تحقیقات فضایی هند ساعت 7 و 45 دقیقه صبح یک کنفرانس خبری با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی ترتیب داد و خود پشت تریبون قرار گرفت و گفت که مسئولیت این شکست را به عهده می گیرد. او گفت که تیم تحت رهبری او در این مدت سخت کار کرده اند اما پشتوانه فنی بیشتری نیاز بوده است. او به رسانه ها اطمینان داد که سال بعد یک پرتاب موفق خواهند داشت. من مدیر پروژه بودم و این شکست، به دلیل کوتاهی و اشتباه من بود، اما او به عنوان رئیس سازمان، مسئولیت شکست پرتاب را به عهده گرفته بود.

سال بعد، در جولای 1980، دوباره پرتاب ماهواره را اجرا کردیم و این بار موفق شدیم. مردم همه خوشحال بودند. دوباره یک کنفرانس خبری برگزار شد. رئیس سازمان تحقیقات فضایی من را به کناری کشید و گفت: «امروز تو کنفرانس خبری را برگزار میکنی.»

آن روز یک درس خیلی مهم یاد گرفتم. وقتی خطایی پیش آمد، رهبر سازمان آن را به عهده گرفت. وقتی موفق شدیم، آن را به تیمش نسبت داد. بهترین درس مدیریتی که یاد گرفته بودم از خواندن کتابها بدست نیامده بود بلکه از آن تجربه حاصل شده بود.

تفاوت کارمند و مدیر


به یک مرد شغلی دهید و شما یک کارمند دارید. به یک مرد یاد دهید که چگونه اشتباهات را به گردن دیگران بیندازد و شما یک مدیر دارید.

شما چطور خالی میکنید؟


مردی به هنگام بازدید از یک بیمارستان روانی، از روان‌ پزشک پرسید: «شما چطور می‌فهمید که یک بیمار روانی به بستری شدن در بیمارستان نیاز دارد یا نه؟»

روانپزشک گفت: «ما وان حمام را پر از آب می‌کنیم و یک قاشق چایخوری، یک فنجان و یک سطل جلوی بیمار می‌گذاریم و از او می‌خواهیم که وان را خالی کند.»

مرد گفت: «آهان! فهمیدم. آدم عادی باید سطل را بردارد چون بزرگتر است.»

روانپزشک گفت: «نه! آدم عادی درپوش زیر آب وان را بر می‌دارد... شما می‌خواهید تختتان کنار پنجره باشد؟»

 


1. راه حل همیشه در گزینه های پیشنهادی نیست.

2. در حل مشکل و در هنگام تصمیم گیری هدفمان یادمان نرود. در حکایت فوق هدف خالی کردن آب وان است نه استفاده از ابزار پیشنهادی.

3. همه راه حل ها همیشه در تیر رس نگاه نیستند.

فواید و خواص دارویی میوه و روغن خرما



 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

معرفی ارزش و خواص دارویی و درمانی میوه درخت خرما



خرما میوه ای شیرین، خوش طعم و خوش خوراک و در ردیف میو هایی قرار می گیرد که سرشار از کلسیم، فسفر، منیزیم و ویتامین ها بوده که برای تأمین سلامتی بدن بسیار مفید و ضروری می باشند. اسپات خوشه نر خرما که در فارس آنرا تارونه می نامند اگر به صورت تازه مصرف شود بمنظور تقویت کار قلب و کبد بسیار مفید است و مالیدن آن به دندان، باعث تقویت دندان شده از پیوره و چرکی شدن، جلوگیری می کند.

 اگر روغن خرما که از خرمای رسیده با مواد میان آن تهیه می شود را با روغن زیتون، مخلوط نموده و روزی چند بار بهم زنند، داروی یکنواختی پدید می آید که برای بهبود زخم معده و سردرد مفید بوده و مالیدن آن به سر، از ریزش مو جلوگیری می کند.

.

چون آهن خرما زیاد است، با خوردن 15 گرم آن روزانه میتوان رفع نیازمندی از جهت تأمین آهن بدن نمود و کم خونی یا عوارض ناشی از کمبود آهن را به این وسیله برطرف کرد.
.
 بسیاری از دانشمندان از جمله پروفسور Delbet معتقد است که در موارد کمبود منیزیم، زمینه ابتلا به سرطان آماده است. لذا مصرف خرما از جهت داشتن منیزیم، فوق العاده اهمیت دارد، بخصوص آنکه این میوه در مناطقی مصرف می شود که آفتاب، فراوان است (و بعضی تشعشعات آنرا سرطانزا دانسته اند).

.
 منیزیم اثر مخصوصی در درمان جوش و غرور جوانی دارد. از این رو جوانانی که در سن بلوغ هستند و در نقاط معتدل و سرد (غیرمناطق خرماخیز) باشند میتوانند روزانه 2 تا 3 عدد خرما مصرف کنند. خرما، در درمان فلج اطفال، مفید است و به مبتلایان این بیماری دادن روزانه چند عدد خرما توصیه میشود. همچنین خرما مقوی سلسله اعصاب می باشد.

.

اخیراً در آزمایشهای متعددی مشاهده شده که با کمبود منیزیم، قند در ادرار پیدا می شود و وجود منیزیم برای کلیه ها و مثانه، لازم شناخته شده است. مزه شیرین و خاصیت رفع خلط خرما زیاد است و میتوان 60 گرم آنرا در یک لیتر آب، جوشاند و در مورد زکام و درد گلو و تمام عفونت های ریوی آنرا مصرف نمود.

.

خرما همچنین یکی از میوه های ملین می باشد. ارزش غذایی این میوه از نظر قند و انرژی زایی، برای ورزشکاران بسیار اهمیت دارد. به عقیده بعضی پزشکان، مصرف روزانه حبه های خرما، یبوست های مزمن را نیز برطرف می سازد.

اخیراً ماده ایی به نام دیوستولنس (Diostulence)، در خرما کشت و استخراج شده که میتوان آنرا نوعی کرتیزن گیاهی دانست و از این جهت آنرا کرتیزن گیاهی نام نهاده اند که کرتیزن انسانی در بدن بهترین داروی ضدحساسیت و آلرژی محسوب شده و برای مبتلایان به بیماریهای روماتیسم و پوست و چشم و بیماریهایی که در نتیجه حساسیت بوجود آمده اند، داروی مفیدی است. خرما نیز همین عمل را انجام می دهد و از حساسیت می کاهد. بعلاوه در کلیه التهابات (پوستی، گوشی، جلوی و 000) موثر بوده و میتوان از خرما برای رفع التهابها استفاده نمود.

.

براساس بررسی های علمی مشخص شده که مبتلایان به دیابت (بیماری قند) میتوانند به جای قند صنعتی (چغندر قند و شکر) از خرما استفاده نمایند زیرا منیزیم موجود در آن، کار کلیه و لوزالمعده را آسان و از طرفی ویتامین B2 موجود در خرما، جاذب مواد قندی سایر غذاهاست.

.

وجود پتاسیم و منیزیم در خرما، در تعادل یون های بدن نقش موثری داشته و در شستشوی خون از مواد زائد اثر شگرف دارد. فسفر، فعالیت های فکری را زیاد می کند و در خرما به مقدار کافی وجود دارد. فسفر که وجودش در اعصاب و مغز ضروری است. از ضعف اعصاب و خستگی جلوگیری مینماید  وبرای تقویت بینایی نیز مفید می باشد.

.

پودر نرم کننده: گرده گل نخل نر به عنوان پودر نرم کننده پوست صورت و دست به کار می رود. پس از جمع آوری گرده، آنرا در ماسوله ایی ریخته و به تدریج بکار می برند.

داروی شکسته بندی: روی هسته خرما، پوسته سفید نازک است که در خرمای خارک و خشک، به آسانی از هسته جدا می شود. این پوسته نازک را شکسته بندها، در گذشته به عنوان دا رو بکار می برده اند.
.
 طبق تحقیقاتی که اخیراً توسط جهاد دانشگاهی خوزستان با همکاری اداره کل صنایع این استان، روی هسته خرما بعمل آمده است نشان می دهد که هسته خرما، بین 8 تا 10 درصد روغن دارد که این مایع، ماده اولیه صنایع شوینده، و پاک کننده مانند انواع شامپو، پودرلباسشویی و صابون، گزارش شده است.

چربی سوزهای طبیعی






همه افرادی که به فعالیت ورزشی می پردازند، تلاش می کنند شکم صافی داشته باشند. برخی افراد به راحتی با ورزش کردن میزان چربی شکم خود را کاهش می دهند اما برخی افراد با وجود ورزش و رعایت کردن رژیم غذایی نتیجه دلخواه را به دست نمی آورند.

در این میان موادغذایی وجود دارد که چربی شکم را می سوزاند. در ادامه مطلب به برخی از این موادغذایی اشاره می کنیم.

آواکادو:

این میوه مانند مغز میوه، دانه کتان و روغن زیتون حاوی تک چربی اشباع نشده است و از رسوب چربی دور شکم پیشگیری می کند. زنانی که برنامه غذایی سرشار از تک چربی اشباع نشده به میزان هزار و ۶۰۰ کالری اتخاذ می کنند، طی یک ماه یک سوم چربی شکم را از دست می دهند.

سفیده تخم مرغ:

تمامی خواص پروتئین را دارد. از بافت عضله محافظت می کند و برای هضم شدن نسبت به کربوهیدرات های ساده و چربی به کالری بیشتری نیاز دارد. در بررسی های اخیر، مشخص شد افرادی که مصرف پروتئین سالم خود را به ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش دادند، چربی شکم بیشتری کم کردند و مصرف کلی کالری نیز در آن ها کاهش پیدا کرد. منابع خوب دیگر پروتئین ماهی، سویا و گوشت مرغ است.

چای سبز:

طی یک بررسی افراد بزرگسالی که اضافه وزن داشتند با مصرف چای سبز و ورزش طی ۳ ماه 7.7 درصد چربی شکم را از دست دادند. ترکیب فیتوکامیکال موجود در چای سبز روند سوخت و ساز بدن را سرعت می بخشد و باعث سوخت چربی می شود.

غلات سبوس دار:

به نقل از سایت «نیوزویک» در تحقیقات دانشمندان آمریکایی مشخص شد، بزرگسالان مبتلا به چاقی که روزانه ۴تا۷ وعده غلات سبوس دار را در برنامه غذایی خود گنجانده بودند، دو برابر بیشتر از افرادی که غلات تصفیه شده مصرف می کردند، چربی شکم را از دست دادند. غلات سبوس دار، میزان انسولین را کاهش می دهد و باعث سوخت چربی شکم می شود. مصرف جو دوسر، برنج قهوه ای، پاستای سبوس دار و ... توصیه می شود.

سرکه:

افزودن سرکه به غذا، توان بدن را برای سوخت چربی افزایش می دهد. نتایج بررسی ها نشان می دهد، افرادی که ۲ بار در روز مخلوطی از ۳قاشق غذا خوری سرکه و یک لیوان آب را مصرف می کنند پس از ۱۲ هفته چربی دور شکم آن ها کاهش می یابد.

گوجه فرنگی داغ:

محققان می گویند، افرادی که به میزان بالا آنتی اکسیدان کاراتینوئید، بتاکاروتن، آلفاکاروتن و لیکوپن مصرف می  کنند، دارای کمر باریک تر و چربی کمتر احشایی هستند. گوجه فرنگی حاوی تمامی آنتی اکسیدان های یاد شده است و در صورت حرارت دیدن میزان لیکوپن موجود در آن افزایش پیدا می کند و بدن این ماده مغذی را بهتر جذب می کند.

تمشک:

میزان آنتی اکسیدان در این میوه نسبت به توت فرنگی ۵۰درصد بیشتر است. نوعی آنتی اکسیدان به نام «کیتونز» موجود در این میوه توتی، مانع از افزایش چربی در کل بدن و چربی احشایی می شود. علاوه برآن، «آنتوسیانین»نوعی آنتی اکسیدان دیگر موجود در تمشک، پس از مصرف یک غذای پر نشاسته میزان قند خون را کاهش می دهد و در نتیجه در کنترل اشتها موثر است.

روغن نارگیل:

به علت بالا بودن میزان چربی اشباع شده در روغن نارگیل، این روغن، محبوبیت زیادی ندارد. اما اخیراً محققان می گویند روغن نارگیل تاثیر چشمگیری در سوزاندن چربی شکم دارد. زنجیره های متوسط اسیدهای چرب موجود در این نوع روغن، وزن بدن را کاهش می دهد.